• Naziv proizvoda:

    Fasadni akrilni malter - Dekomaster Full

  • Kategorija:

    Fasadni malteri

  • Podeli na:

Informacije o proizvodu

DEKOMASTER je dekorativni malter u obliku paste namenjen za zaštitu i dekorisanje spoljašnjih i unutrašnjih zidnih površina od cementnog, produžnog i termoizolacionog maltera i drugih sličnih materijala.

Informacije o proizvodu

Svojstva: DEKOMASTER FULL ima veliku mehaničku čvrstoću, vrlo dobro prijanja na raznovrsne podloge, ima dobru paropropusnost, postojan je u svim klimatskim uslovima, otporan je na atmosferilije (kiša, sneg), industrijske gasove, lako se nanosi i ima dug vek trajanja.
Boja: Bela ili u boji prema ton karti proizvođača.
Kvalitet:DEKOMASTER FULL je ispitan u Institutu za ispitivanje materijala Republike Srbije DD, Beograd, i prema rezultatima ispitivanja u potpunosti odgovara svojoj nameni.

Napomena: Neophodno je izvršiti egalizaciju materijala potrebnog za kontinualnu fasadnu površinu mešanjem sadržaja više kanti.

Primena

Podloga na koju se nanosi DEKOMASTER FULL treba da bude čvrsta ravna,suva i čista. Pripremljenu površinu treba impregnirati KOLOR KONTAKT podlogom. Betonske površine moraju biti stare najmanje tri meseca a malterisane 21 dan. Ako su u pitanju termoizolacioni sistemi (demit fasade), naneti lepak treba da se suši 5-7 dana pre nanošenja DEKOMASTERA FULL. Materijal u kanti treba dobro razmešati i ako je potrebno može se dodati malo čiste vode.

Specifikacija

Temperatura primene:

Temperatura primene: Od +5°C do +30°C. Ne raditi po direktnom suncu, kiši ni jakom vetru.
Potrošnja: Potrošnja DEKOMASTER FULL-a je 1,5-2,0 kg/m2.
Rok upotrebe i skladištenje: 12 meseci u originalno zapakovanoj ambalaži.
Potrebna Vam je informacija o proizvodu?

Pošaljite nam poruku.