Prezentovanje mašinske upotrebe proizvoda

Prezentacija je održana u prostorijama trening centra kompanije ‘’SILEX’’DOO Pančevo u saradnji sa kompanijom ‘’GFP’’ DOO iz Beograda. Tokom prezentacije su predstavljeni materijali za završnu obradu zidova u građevinarstvu: GLETOSIL, glet masa, SILAKRIL UP unutrašnja periva boja,namenjena za unutrašnje zidove i SILETERM ST lepak za termoizolacije kao i akrilni završni fasadni malter SX 1,5 K , namenjen za spoljne zidove.

Poboljšan i prilagođen sastav dobro poznatih proizvoda je prezentovan na mašinama renomiranog proizvođača GRACO. ( modeli koji su korišćeni su : T-max 506, GX 21, RTX 5500)

Prethodna
Sledeći

Mašinskim nanošenjem naših materijala, pokušali smo da približimo dugogodišnjim saradnicima koliko prednosti ima mašinsko nanošenje prilagođenih materijala, kolike se uštede postižu u vremenu izvođenja radova Površine za koje je su nekada bile potrebne nedelje, mašinskim nanošenjem se zavšavaju za znatno kraće vreme uz isti kvalitet.

Prezentacija je otvorena od strane menadžmenta ‘’SILEX’’ DOO, gde je izložen sam plan i tok prezentacije proizvoda GLETOSIL, SILAKRIL UP, SX 1,5K, SILETERM ST, kao i planovi u poslovanju za novu 2019. godinu, mogući vidovi saradnje sa našom kompaniom kao i sa našim gostima iz Beograda ‘’GFP’’. O novim dostignućima, svojstvima materijala, kao I njihovoj pravilnoj upotrebi govorio je i vlasnik kompanije ‘’SILEX’’ DOO.

U prvom delu je objašnjena glavna razlika u upotrebi GLETOSIL-a , glet mase koja u svom sastavu nema kreč, samim tim pruža konfor prilikom rada, odloženo vreme vezivanja kao i lakocu samog nanošenja bilo rukom ili u našem slučaju mašinski. U SILEX-ovoj ponudi proizvoda se nalazi i krečni glet na koji je vecina majstora navikla i koristi ga uglavnom za ručno nanošenje.

Samim prezentovanjem GLETOSILA prisutne smo uverili da je rad sa ovom vrstom materijala i upotrebom novih tehnologija lakši, brži i jednostavniji. Po završetku prve faze prezentacije omogućeno je gostima i posetiocima da se i sami upoznaju sa mašinama i njihovim karakteristikama, kao i da dobiju odgovore na moguća pitanja u radu sa istima kroz upotrebu naših materijala. U našem video materijalu možete pogledati na koji način je izvedeno nanošenje prve I druge ruke glet mase GLETOSIL.

Drugi deo prezentacije se odnosio na mašinsko farbanje zidnih površina SILAKRIL-om UP , unutrašnjom visokoperivom bojom u jednom prelazu posle koje nije potrebno dodatno tretiranje zidne površine, takozvano ‘’peglanje’’ valjkom što znatno skraćuje vreme rada. Istovremeno prikazana je i klasičnija metoda, mašinsko bojenje zidova SILAKRIL-om UP, koje smanjuje vreme nanošenje boje na zid ispod valjka i ‘’peglanje’’ valjkom montiranim na mašini.

Prezentacijom mašinskog bojenja zidova , prikazane su prednosti prilikom izvođenja radova na novim još neuseljenim objektima gde je potrebno brzo i efikasno obojiti velike površine uz minimalnu upotrebu radne snage kao trenutno najskupljeg dela posla. Uvidom u video materijal koji je zabeležen tokom prezentacije možete spoznati jasnu razliku u brzini izvođenja radova mašinskim bojenjem unutrašnjom visokoperivom bojom SILAKRIL UP.

Treći i četvrti deo prezentacije su zadržani za eksterier. Mašinskim nanošenjem materijala SILETERM ST, lepka za stiropor, mineralnu vunu I utapanje mrežice predstavljena je sposobnost mašina i mogućnost upotrebe našeg proizvoda za tu vrstu posla. Nanošenje prve kao i debljinu druge ruke diktira sam radnik.

Način nanošenja, brzina, vreme nanošenja, otvoreno vreme rada kao i sam materijal su ključni za kvalitet dobre fasade. Predstavljanjem Akrilne fasade SX 1.5K posetiocima je ukazano na više prednosti koje taj material nudi; pre svega lakoća rada sa sada već prepoznatljivim Akrilom SX 1,5K, , otpornost na vremenske uslove, odbojnost na vodu, alge i vlagu, pogodno otvoreno vreme rada. Akrilna fasada SX je postala jedna od prepoznatljivijih u regionu i stoga joj se pruža posebna pažnja.

Po završetku prezentacije učesnicima, posetiocima, priređeno je zajedničko druženje u prostorijama kompanije ‘’SILEX’’ DOO gde se nastavila razmena iskustava, diskusija oko različitih proizvoda kao i pregovori o novim poslovima u budućnosti.

Zahvaljujemo se svim poslovnim partnerima i saradnicima koji su bili učesnici samim prisustvom na našoj prvoj prezentaciji mašinskog nanošenja materijala ovog tipa u našim prostorijama u saradnji sa prijateljskom kompanijom ‘’GFP’’DOO Beograd, Nadamo se i skorijem ponovnom susretu.