• Naziv proizvoda:

    Mineralni malter - Remasil W

  • Kategorija:

    Fasadni malteri

  • Podeli na:

Informacije o proizvodu

REMASIL W je beli, mineralni, visoko poboljšani malter za izravnavanje svih mineralnih površina sa veoma dobrom adhezijom na sve čvrste podloge.

Informacije o proizvodu

Boja: Bela.

Veoma dobra adhezija na sve čvrste podloge. Može se koristiti kao sloj lepka, armaturni sloj i za lepljenje termoizolacionih ploča. Idealan je kao podloga za sve mineralne osnovne i završne maltere i za maltere na bazi organskih veziva. Može da premosti pukotine i koristi se za armiranje slojeva na osnovnom malteru i na izolacionim pločama. Posle vezivanja je otporan na sve vremenske uslove i smrzavanje, velike je vodoodbojnosti i paropropusnosti.

Primena

Podloga na koju se nanosi materijal mora biti nosiva, ravna i čista (bez prašine i masnoća). Za upojne podloge naneti MASTER podlogu razređenu vodom 1:3, sušenje min 12 sati. Ukoliko postoje pukotine one se otvaraju i produbljuju pre nanošenja REMASIL-a W. Sadrzaj vreće se dodaje u 6 do 7l vode po džaku i dobro izmeša. Masu ostavimo da miruje 10 minuta nakon čega se ponovno izmeša i REMASIL W je tada spreman za upotrebu. REMASIL W se može nanositi ručno, mešanjem manjih količina mikserom. Takođe se može nanositi i mašinski mašinama za malterisanje u sloju od 3-40mm (u slucaju većih površina).

Specifikacija

Temperatura primene: Radna temperatura okoline i zida mora biti veéa od +5 °C, a manja od +30°C.
Potrošnja:oko 1,2kg/m ,za mm
Pakovanje:Ventil-vreće od 25kg.
Skladištenje:U suvom i zračnom prostoru na paletama ili na drvenom roštilju.
Rok upotrebe i skladištenje: Najmanje 12 meseci u originalnoj zatvorenoj i neoštećenoj ambalaži i u odgovarajućim uslovima skladištenja.

Download
Potrebna Vam je informacija o proizvodu?

Pošaljite nam poruku.