• Naziv proizvoda:

    Topalit S

  • Kategorija:

    Mineralni malteri za unutrašnjost

  • Podeli na:

Informacije o proizvodu

TOPALIT S je praškasti jednokomponentni dekorativni suvi malter namenjen za zaštitu i dekorisanje unutrašnjih zidnih površina.

Informacije o proizvodu

Zavisno od načina obrade, završni premaz može biti izveden u vidu raznovrsnih reljefnih struktura („hrastova kora“, „španski zid“). TOPALIT S se može koristiti i kao masa za završno ukrasno gletovanje spoljašnjih fasadnih površina, kao i svih unutrašnjih zidnih površina, posebno u slučajevima kada se zahteva glet-masa otporna na mehaničke uticaje, vlagu i sl.
Podloga na koju se malter nanosi mora biti čvrsta, čista i suva, bez slabo vezanih delova, masnih mrija i sl. U zavisnosti od upojnosti i kvaliteta podloge, po potrebi izvršiti grundiranje podloge sa Silakril P. Vreme sušenja podloge pre nanošenja maltera iznosi min. 12 h. Priprema se vrši dodavanjem oko 30% vode (7,5 | vode za 25 kg praha) uz intenzivno mešanje do potpune homogenizacije, masu ostaviti da odstoji 15 min, zatim još jednom promešati. Malter se nanosi čelitnom gletericom u debljini najkrupnijeg zna, a zatim obrađuje plastičnom gletericom. Za detaljnija uputstvapogledatitehniékilist proizvoda.

Primena

Plemeniti mineralni tankoslojni malter na krečno-cementnoj osnovi, namenjen za sve fino izravnate podloge od krečno-cementnih i cementnih maltera, za unutrašnju upotrebu.

Specifikacija

Temperatura primene: Od +5°C do +30°C.
Potrošnja: Oko 1,5-2,5 kg/m2,u zavisnosti od željene strukture i granulacije.

Rok trajanja i skladištenje: 12 meseci u originalnom pakovanju u suvoj prostoriji na paletama.
Potrebna Vam je informacija o proizvodu?

Pošaljite nam poruku.