• Naziv proizvoda:

    H2O Stop

  • Kategorija:

    Proizvodi za hidroizolaciju

  • Podeli na:

Informacije o proizvodu

H2O STOP je jednokomponentna smeša cementa i punilaca I aditiva. Preporučuje se za kupatila, terase, podrumske i suterenske prostorije, ukopane i zaštitne zidove, jame, rezervoare i tankove. H2O STOP sprečava prodor podzemne vode, oticanje stajaće ili tekuće vode u građevinskim konstrukcijama.

Informacije o proizvodu

Podloga na koju se nanosi H20 Stop mora biti čvrsta, otprašena, očišćena od masti, plesni i slabo vezanih delova. Pre nanošenja hidroizolacije preporučljivo je premazivanje Master Podloge. Betonske površine je neophodno dobro oprati vrućom vodom u cilju uklanjanja prisutnih nečistoća a zatim premazati BK-Beton Kontakt-om. Priprema premaza se vrši mešanjem sa oko 30% vode (7,5L vode za 25 kg praha), do potpune homogenizacije. Masu ostaviti da odstoji oko 5 min i ponovo izmešati. Premaz se nanosi četkom u dva nanosa, unakrsnim postupkom, do potpunog prekrivanja površine. Debljina jednog sloja iznosi približno 1 mm, a drugi sloj se nanosi nakon očvršćavanja prethodnog. Hidroizolacioni premaz treba zaštititi od brzog isušivanja. Za detaljna uputstva pogledati tehnički list proizvoda.

Primena

Jednokomponentni, hidroizolacioni premaz za horizontalnu i vertikalnu zaštitu površina od vlage. Koristi se za hidroizolaciju potencijalno vlažnih prostorija: kuhinja, kupatila, tuš kabina, bazena, podrumskih površina, terasa, itd. Namenjen je za unutrašnju i spoljašnju upotrebu, za pozitivni i negativni pritisak vode <1,5 bar. Materijal nije predviđen za završnu obradu površina, niti za sisteme koji su u permanentnom kontaktu sa vodom.

Specifikacija

Potrošnja: Oko 2-2,5 kg/m2, zavisno od kvaliteta podloge.

Rok trajanja i skladištenje: 12 meseci u originalnom pakovanju u suvoj prostoriji na paletama.

Download
Potrebna Vam je informacija o proizvodu?

Pošaljite nam poruku.