• Naziv proizvoda:

    Pescana

  • Kategorija:

    Dekorativni materijali

  • Podeli na:

Informacije o proizvodu

PESCANA je dekorativni premaz, nežan na dodir sa svetlucajućim pigmentima i finim kvarcnim peskom, jednostavan, praktičan za upotrebu i omogućava postizanje elegantnog izgleda enterijera.

Informacije o proizvodu

PESCANA je dekorativni premaz, nežan na dodir sa svetlucajućim pigmentima i finim kvarcnim peskom, jednostavan, praktičan za upotrebu i omogućava postizanje elegantnog izgleda enterijera. PESCANA postiže svoj sofisticirani izgled igrom svetlosti i senke. Poseduje dobru pokrivnu moć i mehaničke karakteristike.

Primena

Zidna površina na koju se nanosi PESCANA treba da bude suva, očišćena od nečistoća i izgletovana GLETOSIL-om. Na pripremljenu površinu se moze naneti SILEKSIANO podloga. PESCANU pre upotrebe samo treba dobro promešati. Materijal se moze razrediti vodom maksimalno do 8%. PESCANA se nanosi u jednom ili dva sloja zavisno od željenog efekta. Nanosi se četkom u željenom pravcu.

Specifikacija

Radna temperatura: Radna temperatura okoline i zida mora biti veća od +5°C, a manja od +30°C.

Potrošnja: 6-8 m2/kg u dve ruke.
Pakovanje: PESCANA se pakuje u plastične dozne od 1kg.
Skladištenje: U zatvorenom prostoru, u zatvorenoj i neoštećenoj originalnoj ambalaži na temperaturi od +10°C do +30°C. Čuvati od smrzavanja.
Rok trajanja: 12 meseci, u originalnoj zatvorenoj i neoštećenoj ambalaži i u odgovarajućim uslovima skladištenja. Širok izbor nijansi.
Potrebna Vam je informacija o proizvodu?

Pošaljite nam poruku.