• Naziv proizvoda:

    Sileksiano

  • Kategorija:

    Dekorativni materijali

  • Podeli na:

Informacije o proizvodu

SILEKSIANO je akrilni kit namenjen za dekorisanje unutrašnjih i spoljašnih zidnih površina kojim se postiže efekat poliranog mermera razlicitih struktura zavisno od načina izrade. Prvenstveno je namenjen za izvođenje ekskluzivnih enterijera.

Informacije o proizvodu

SILEKSIANO poseduje dobru paropropusnu moć, veoma dobru pokrivnu moći mehaničke karakteristike. Postojan je prema svetlosti, nije zapaljiv.

Primena

Zidna površina na koju se nanosi SILEKSIANO treba da bude suva, očišćena od nečistoća i izgletovana. Zatim je treba impregnirati SILEKSIANO-P podlogom radi boljeg prijanjanja materijala. SILEKSIANO pre upotrebe treba dobro promešati i po želji tonirati u Silex mix sistemu. SILEKSIANO se nanosi u tri sloja. Bitno je da se svaki sloj dobro osuši pre nanošenja sledećeg. Prvi sloj se nanosi ravnomerno gletericom od nerđajućeg čelika i, ako je potrebno, posle sušenja se prebrusi finim šmirgl – papirom. Drugi sloj se nanosi špahtlom od nerdajućeg čelika sa zaobljenim ivicama. Zavisno od širine špahtle, ritmički ujednačenim ili nepravilnim potezima, njihovim ukrštanjem i slično dobija se željeni izgled. Treći sloj se nanosi kao i drugi sloj. Posle sušenja polirati špahtlom od nerdajućeg čelika do punog sjaja.

Specifikacija

Radna temperatura : Radna temperatura okoline i zida mora biti veća od +10°C, a manja od +30°C.
Potrošnja: Potrošnja je 1kg/2m2 u 3 ruke.
Pakovanje: SILEKSIANO se pakuje u plastične dozne od 1 kg, 5kg i 10kg
Skladištenje: U zatvorenom prostoru, u zatvorenoj i neoštećenoj originalnoj ambalaži na temperaturi +5°C do +35°C. Čuvati od smrzavanja.
Rok trajanja: 12 meseci, u originalno zatvorenoj i neoštećenoj ambalaži i u odgovarajućim uslovima skladištenja.
Potrebna Vam je informacija o proizvodu?

Pošaljite nam poruku.